2020. augusztus 20-ig várjuk az alkotásokat az "Egymásra hangolva" c. rajzpályázatra

2020-07-20
Meghosszabbítottuk az "Egymásra hangolva" című rajzpályázat benyújtásának határidejét! Kérünk benneteket, hogy minél többen alkossatok és küldjétek el a szebbnél szebb képeiteket, hogy elkészíthessük a 2020/21-es tanév sulinaptárát. Az új határidő augusztus 20.



Az alkotóknak nincs más feladata, mint a kiírt öt témakörből választani egyet. Így lerajzolhatjátok, miért klassz Hermannosnak/Zeneovisnak lenni, milyennek látjátok a digitális zeneórát. Az alkotáson megjelenhet a kedvenc hangszer vagy éppen egy jövőbeni hangszer, hogy milyen zenekarban játszanátok szívesen, valamint tervezhettek egy logót/emblémát, amely jól kifejezi a zeneszeretetet.

A rajzokat bármilyen technikával A/4-es méretben kell elkészíteni, majd szkennelve vagy fotózva beküldeni a teapalyazatok@gmail.com e-mail címre. Azért fontos a jó minőségű digitalizálás, mert a beküldött alkotásokból szeretnénk létrehozni egy éves naptárat, amelyet minden alkotó ajándékba kap az alapítványtól. A beküldött alkotásokat csak abban az esetben fogadjuk el, ha egy e-mailben visszaküldi a pályázó a kérdőívet és az alkotást.

A pályamunkák beküldési határideje: 2020. augusztus 20.



További információ kérhető a következő e-mail címen keresztül: teapalyazatok@gmail.com


Támogatóink

























A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.
További információért kattintson ide!